Menu

29.10.2018

LEGO SERIOUS PLAY

PROUD MARY IS ERKEND LSP-FACILITATOR

WAT IS LSP?
De LEGO® SERIOUS PLAY® of LSP-techniek is een techniek ontwikkeld op basis van uitvoerig onderzoek naar organisatie, ontwikkeling, psychologie en leermethodes waarbij LSP het "spelen" centraal zet om zo meer interactie te verkrijgen bij het team, om beter te communiceren, om de verbeelding te stimuleren, om innovatief en creatief denken aan te moedigen, om probleemoplossend te werken. Hebt u nood aan hulp om uw bedrijfsstrategie te bepalen, om ideeën te genereren bij uw medewerkers,  zoekt u een techniek die kan leiden tot productieve groepsdiscussies, optimale kennisdeling, of probleemoplossende meetings en besluitvorming? Dan is LSP misschien wel iets voor u.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

  • 100% participatie en betrokkenheid. Niet langer de typische 20/80 meetings waarin 80% zijn kennis niet kan mag of wil delen.
  • Elke deelnemer komt aan bod én heeft tijd om na te denken voor hij/zij aan het woord komt.Iedereen maakt deel uit van de discussie en de besluitvorming waardoor het besluit gedragen wordt door de groep.
  • In LSP staat communicatie centraal en worden misverstanden en miscommunicatie tot een minimum beperkt.

HOE GAAN WE TE WERK?
We gaan eerst na of deze methode geschikt is voor uw vraag. Lego® Serious Play® gebruiken om eenvoudige problemen op te lossen, is zinloos. Deze methode is gericht op eerder complexe uitdagingen, waarvan het antwoord meer is dan ja/nee. Met LSP visualiseren we verbanden tussen verschillende aspecten én de invloed op het geheel als u aan één deelaspect sleutelt. Of komt u tot concrete actiepunten, brengt u de concurrent in beeld of stelt u persona's op aan de hand van de 3D modellen. Is uw project geschikt voor LSP? Dat bekijken we samen tijdens een eerste kennismakingsgesprek. We formuleren eerst samen de vraagstelling, zodat u een gericht antwoord krijgt. De rest zal tijdens de sessie door de facilitator aangegeven worden. Daarin zijn er 4 belangrijke stappen.

  • Stel uw vraag
  • Bouw een model
  • Deel uw visie
  • Reflecteer

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten