Menu

Wist je dat 1 maart complimentendag is? Dé dag waarop je die toffe collega eens wat lof kan geven. Of je hardwerkende werknemers een extra schouderklopje. Want lof zorgt voor trots. En trots doet groeien. Daar zijn we bij Proud Mary heilig van overtuigd. We lanceren voor het tweede jaar op rij onze lofband campagne. De lofband is een speciaal voor de gelegenheid samengestelde groep professionele muzikanten die vele diverse lofliedjes brengen. You’re simply the best, all you need is lof… één voor één swingende liedjes die garant staan voor een kort en krachtig leuk feestje bij jou op het werk. Maak kans om een optreden van de Proud Mary Lofband te winnen! Schrijf je snel in.

Hoe deelnemen?

Poepsimpel! Vertel ons gewoon waarom jouw team het bezoek van onze gelegenheidsband verdient. De 5 bedrijven met de strafste motivatie winnen! Een heuse lofmedley van 20 minuten om even volledig uit de bol te gaan, om jullie op de borst te kloppen voor het geleverde werk.

Onze lofband doet zijn tour op maandag 2 maart.

Ben jij bij één van de 5 winnende bedrijven? De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op woensdag 26 februari. We contacteren je persoonlijk om een gepast moment tijdens de dag af te spreken waarop onze lofband kan langskomen. We werken gemiddeld 8 uur per dag, wat 480 minuten zijn. Reken nog zo'n 40-tal dagen wachten tot de bekendmaking en een liedje duurt gemiddeld 3 minuten. Nog maar 6.400 lofliedjes te gaan dus! 

Het wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGELOPEN

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten