Menu

MARKETING & STRATEGIE

U wilt uw marketingaanpak over een andere boeg gooien? Met onze jarenlange ervaring in de communicatiesector, staat Proud Mary klaar om u het juiste marketingstrategisch advies te leveren, op maat van uw merk of onderneming. Ik fluister u goede raad in over merkpositionering en productlanceringen en stel marketing- en communicatieplannen op. En dat steeds met een creatieve en unieke insteek.

Back to overviewClose overview

CONTENT MARKETINGSTRATEGIE

Marketing & strategie

Regelmatig krijgen we de vraag om voor een klant hun social media te verzorgen of nieuwsberichten te schrijven. Dat kunnen wij best, maar...

Alvorens in uw pen te kruipen om een bericht te schrijven voor op uw Facebookpagina of blog, omdat het nu eenmaal 8 maand geleden is dat u nog iets liet horen, stel u dan even volgende vragen: "Wat is mijn doel? Tot wat moet het artikel leiden? En voor wie schrijf ik het? Welke doelgroep wil ik aanspreken? En ken ik mijn doelgroep voldoende? Schrijf ik in functie van hun interesses? En wanneer ben ik succesvol? Met andere woorden, met welke resultaten hebt u gescoord? En wie zal de resultaten meten of evalueren?" Als u hier (nog) niet op kunt antwoorden, dan heeft het geen zin om alvast teksten te schrijven.

Proud Mary heeft hiervoor een nieuw traject uitgetekend. Wij helpen u om een content marketingstrategie te bepalen. Hoe? Wel, er zijn diverse opties voorhanden.

WORK WITH US
Wilt u samen met aan de slag om uw content marketingstrategie op poten te zetten? Neem gerust contact op gerust voor een pakket op maat.

DO IT YOURSELF
Hebt u enkel een werkboek nodig en wilt u zelf aan de slag? Dat kan ook! Bestel hier alvast uw exemplaar.

"Tina deed reeds een 2daagse workshop en daar waren de deelnemers alvast tevreden over wat ze zagen en bijleerden. 
Ik vond het één van de beste opleidingen die ik de laatste jaren gevolgd heb. Heb heel veel concrete tips meegekregen waar ik actief mee aan de slag kan. De sessies waren gevarieerd en interactief opgebouwd. Top!! Ik kijk nu al vol verwachting uit naar de slides die ik zal ontvangen
." Julie Deneweth, Punttxt

"Blij dat ik er bij kon zijn, in elk geval verrijkend! Een spontane score? Zeg maar 9 op 10 (want een 10 dat kan nooit hé ;)). De opleiding is een mooie bundeling van alle do's (en don't do's) om tot een goeie contentstrategie te komen. De sjablonen die Tina uitdeelde, vind ik zeker een meerwaarde." Carine Casteleyn

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten