Menu

MARKETING & STRATEGIE

Je wil jouw marketingaanpak over een andere boeg gooien? Met onze jarenlange ervaring in de communicatiesector, staat Proud Mary klaar om je het juiste marketingstrategisch advies te leveren, op maat van jouw merk of onderneming. Ik fluister je goede raad in over merkpositionering en productlanceringen en stel marketing- en communicatieplannen op. En dat steeds met een creatieve en unieke insteek.

Back to overviewClose overview

FUTURE PROOF ONDERNEMEN

Marketing & strategie

Bij Proud Mary denken we vooruit. Verder dan de toekomst, als het kan. Een reis door de tijd naar innovatieve inspiratie voor jouw bedrijf.

Graag delen we onze inspiratie met je aan de hand van een inspiratiesessie. Een presentatie vol ongeloofwaardige trends en interessante toekomst inzichten. En krijg je daarna zin om zelf aan de slag te gaan? Dan biedt Proud Mary de trends workshop aan!

Wat zijn trends? Trends zijn trillingen die we detecteren. Her en der. Eerst onsamenhangend, later zie je de cohesie, de lijm. De voorbodes van dingen die terugkeren en zich soms doorzetten. Trends creëren tegentrends. Trends zijn geen hypes en geen rages of mode. Maar zijn belangrijk voor de bedrijfswereld om inspiratie op te doen, een visie en strategie te bepalen of bij te sturen of bij product design om te weten wat er leeft en waar jouw product moet aan voldoen. En uiteraard voor marketing en communicatie om te weten welke trends jij kan verwerken in jouw marketing campagnes.

INSPIRATIESESSIE
Bij Proud Mary kan je de trends inspiratiesessie volgen. Om eens goed te lachen met de gekste voorbeelden, maar evengoed om de vele inspiratie intern op te slaan en te gaan toepassen in jouw eigen bedrijf. 

Proud Mary bespreekt 6 trends. Zijn er maar 6? Nee, er zijn er meer. Spreekt iedereen over dezelfde trends? Nee, er is geen consensus tussen de trendwatchers (wat ik, Tina Fabry, trouwens niet ben). Het is een selectie van trends waarmee we aan de slag gaan om ondernemingen te helpen om trends te implementeren in hun business. Maar alles begint met inspiratie. Interesse in een inspiratiesessie? Maak hier uw afspraak.

WORKSHOP
Wil je net dat stapje verder gaan? Dan biedt Proud Mary ook een workshop aan. Meteen erin vliegen en gaan brainstormen met het team en de collega's. Aan de hand van een 3tal vragen per trend, laten we je verder en vooral dieper nadenken over toekomstmogelijkheden. Want wat als jouw doelgroep plots uitsterft? Of als de wereld enkel nog virtueel zou bestaan? Laat je inspireren, maar vooral, ga er gewoon voor! Want wie achterblijft... de tijd zal het leren! Maak hier uw afspraak.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten