Menu

MARKETING & STRATEGIE

U wilt uw marketingaanpak over een andere boeg gooien? Met onze jarenlange ervaring in de communicatiesector, staat Proud Mary klaar om u het juiste marketingstrategisch advies te leveren, op maat van uw merk of onderneming. Ik fluister u goede raad in over merkpositionering en productlanceringen en stel marketing- en communicatieplannen op. En dat steeds met een creatieve en unieke insteek.

Back to overviewClose overview

MARKETING & CONSULTANCY

Marketing & strategie

Nood aan in-house marketing advies of aan coaching van het marketingteam?

Proud Mary fungeert tevens als extern marketingadviseur. Een frisse kijk op uw marketing en communicatie, een creatieve insteek voor uw acties. Eén keer per maand of wekelijks langskomen… alle formules zijn mogelijk. Bent u een starter en beseft u dat goed advies geld uitspaart? Bent u een KMO die een stap hoger wil? Of hebt u tijdelijk nood aan versterking of opleiding van uw marketingteam? Wilt u intellectueel pingpongen met iemand over de te volgen strategie? Met Proud Mary krijgt u een bevlogen consultancy partner. Zo werkten we onder andere al samen met Umbrosa, Wild Spirit, Illuminas, ... Meer weten? Contacteer me om samen de mogelijkheden te bekijken.

Ook startende ondernemingen geven we een duwtje in de rug. Want een zaak starten, dat doet u niet zomaar. Doordacht en weloverwogen advies vragen tijdens de opstart is geen overbodige luxe. Proud Mary helpt u een marketingcommunicatieplan op te stellen. Samen nadenken over uw onderneming, uw unique buying proposition, uw positionering, uw troeven, uw doelgroep definiëren of afbakenen, de communicatiekanalen bepalen, een lanceringsplan opstellen...kortom goed voorbereid van start gaan. Uiteraard vullen we ook het creatieve plaatje perfect aan met een logo of huisstijl, brochures of leaflets. Maar eerst het fundament bepalen. Dan pas het creatieve uitvoeren. Neem gerust contact op om weer te weten.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten