Menu

MARKETING & STRATEGIE

Je wil jouw marketingaanpak over een andere boeg gooien? Met onze jarenlange ervaring in de communicatiesector, staat Proud Mary klaar om je het juiste marketingstrategisch advies te leveren, op maat van jouw merk of onderneming. Ik fluister je goede raad in over merkpositionering en productlanceringen en stel marketing- en communicatieplannen op. En dat steeds met een creatieve en unieke insteek.

Back to overviewClose overview

WORKSHOPS, SEMINARIES & TALKS

Marketing & strategie

Bij Proud Mary kan je voor heel wat workshops, seminaries & talks terecht. Voor elke vraag vinden wij de gepaste oplossing.

WORKSHOPS & SEMINARIES
Heb je nood aan een workshop die jouw bedrijf in de juiste richting doet varen? Een positionering of herpositionering helpt je om jouw verhaal scherp te stellen. Is jouw fundament duidelijk, maar worstel je met de uitwerking van een concreet plan? De Proud Mary content marketingstrategie in 7 stappen zal verheldering brengen. Maar niet alleen voor een strategie, ook voor de creatieve insteek kan je bij Tina Fabry een workshop volgen. Zo kan je hier terecht voor:

  • Trend-based workshop, voor de meest onwerkelijke, maar gerichte ideetjes.
  • Een GPS-brainstorm, waar een veelheid aan ideeën voor concrete projecten zorgt.
  • De Lego Serious Play, een methode die het potentieel van jouw bedrijf en/of team doet openbloeien aan de hand van driedimensioneel bouwen.


TALKS
Ik ben door het fenomeen “trots” geïntrigeerd geraakt toen ik, door persoonlijke omstandigheden, een tijdje helemaal niet fier was op mezelf. "I used to be a bitch but now I am Proud Mary” is een speech over de kracht van trots en bundelt anekdotes voortvloeiend uit de levenservaring van Tina Fabry en haar onderzoek over trots. Wat is het en wat doet het met een mens? En waarom iedereen trots zou moeten zijn op zichzelf! De nostalgische gevoelens van die 'doe zo voort!' op jouw rapport in de lagere school, het applaus van vader dat je liet stralen, dat schouderklopje... Dat brengen we terug! Het resultaat is een presentatie die jouw ogen opent en aanzet tot verandering. Laat je alvast prikkelen door deze speech of boek hem meteen zelf!

REFERENTIES
”Ik heb Tina Fabry geboekt als spreker na een aanbeveling door diverse collega’s, en mijn hoge verwachtingen werden zeker ingelost. Ze bracht bij ons een authentiek verhaal, vertrekkende vanuit haar persoonlijke ervaringen maar met een duidelijke inspirerende boodschap. Dankzij haar originele, mooie slides, haar heldere opbouw en de duidelijk voelbare ondernemersdrive had Tina de zaal heel de tijd mee. Aanrader!” - Simon Gryspeert

"Ik wou je nog even bedanken voor jouw bijzonder inspirerende presentatie – eventjes wakkergeschud, no-nonsense! Een COMPLEET verhaal (niet alleen de successtory) die ik nog nooit eerder had gehoord en toch niet iedereen mee naar voren (durft) te komen. Heel plezant gepresenteerd ook!" - Dominique Cardoen, Be Matrix

OP ZOEK NAAR IETS ANDERS? 

Proud Mary fungeert ook als extern marketingadviseur. Heb je een specifieke vraag? Contacteer me gerust via mail.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten