Menu

Oona Hermans

Blond koppeke, droge humor, gespecialiseerd in een vlotte babbel en een vleugje creativiteit achter de hand. Haar naam is Oona Hermans. Sinds 5 september vervoegt ze het Proud Mary team. Afkomstig van het plattelandse Veurne. In 2011 ging voor haar de wereld open toen ze haar studies communicatiemanagement public relations aanvatte in Kortrijk. Na 3 jaar kwam daar nog een jaartje Gent bij nl. beeldende vormgeving aan LUCA. Een jaartje werkervaring later was het creatieve verlangen zo groot dat ze haar hart volgt en bij Proud Mary start.

 

Waar kan je haar gelukkig mee maken? Een kop koffie met een goeie 'kluts' melk, een zonsondergang om naar te lopen, een inloopkleerkast (ja echt!) en een simpele goeiendag ... Maar vooral deze functie als trots creatief marketing assistent bij Proud Mary. Oona wordt mijn linker- en rechterhand. En jouw aanspreekpunt aan de telefoon, je immer correcte contactpersoon via mail, ons administratief wonder, de enthousiaste projectopvolgster, de creatieve marketeer. Wil je meer over Oona weten? Spring gerust eens binnen, dan kan je kennismaken.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten