Menu

Pasta Ti puur genieten

STRATEGY

Of we zin hadden om Krist'l te helpen bij de opstart van haar zaak Pasta Ti?

PASTA TI, DAT IS PUUR GENIETEN!

Een aantal maanden terug kreeg ik een mailtje van Krist’l of ik even langs kon komen om te zien wat ik voor haar kon betekenen. Het werd de start van een hele fijne samenwerking waar ik een dame met een nieuwe missie leerde kennen die vol passie Pasta Ti creëerde. Samen voerden we een positioneringsoefening uit waar we de waarden uit haalden waar ze met Pasta Ti voor staat. Genieten, Duurzaam, Coöperatief, Puur, Knipoog, dat zijn de ingrediënten die van Pasta Ti dé zaak maken die ze is. Dit is haar belofte:

Verse en pure ingrediënten zijn de basis van onze gerechten. Jouw comfort ons ultieme doel. We werken graag samen, maar laten aan jou de eer van de finishing touch. We verbinden graag mensen op een duurzame manier maar laten met plezier de complimenten enkel aan jou. We nemen smaakvol eten heel serieus maar houden van een knipoog. Pasta Ti, de smaakvolste glimlach. Je kan Pasta Ti vinden in Gent, Dok Zuid. Maar bezoek vooral de website en bestel meteen een eerste maaltijd. Die zal voor zichzelf spreken!

 

Ben je bedrijfsleider? Bekijk zeker ook het Me-Time concept. Pasta Ti levert ook haar heerlijk verse gerechten in een Me-Time automaat die in jouw bedrijf kan staan.

Als bedrijfsleider of HR-manager wil je je medewerkers ideale werkomstandigheden aanbieden. Een mooi evenwicht tussen werk en privé is hierbij een belangrijke factor die de werkvreugde en jobtevredenheid ten goede komt. Met een Me-Time automaat in jouw bedrijf of op jouw bedrijventerrein, hoeven je medewerkers zich na het werk niet meer naar de winkel te haasten om ’s avonds van een lekkere en gezonde maaltijd te kunnen genieten. 

Meer lezen over onze positioneringsoefening? Nieuwsgierig naar andere voorbeelden zoals onze recentste realisatie voor datacoach SB Concepts, de internationale ambities van Spica, de fusie van twee bedrijven tot Flow, ..

TESTIMONIAL

De positioneringsoefening was een verademing. Op een aangename en relaxte manier koos ik het pad dat ik wilde bewandelen. Door Proud Mary begeleid, had ik mijn toekomst op een aantal A4'tjes in handen. Pasta Ti werd concreet. Het doel en de missie en visie was omschreven. Zo zou ik mijn zaak uitbouwen. Rekening houdende met mijn waarden. Knap parcours en nu nog steeds mijn bijbel bij twijfel of verleiding!

- Krist'l De Loose, zaakvoerster Pasta Ti

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten