Menu

Je adem als leidraad

BRANDING

Van positionering naar branding.

Bij het opstarten van een nieuwe onderneming, kriebelt het vaak om er snel en creatief uit te springen met een sterk logo en een aanstekelijke huisstijl. Omdat dat het écht maakt. Visueel tastbaar. En dat doen wij voor jou. Al beginnen we vaak met een minder aantrekkelijk maar héél belangrijk onderdeel: strategisch fundament. Zorg ervoor dat je niet alleen lucht verkoopt, maar dat je er ook écht uitspringt. Dat doe je door unieke positioneringswaarden vast te leggen aan de hand van onze positioneringsworkshop. Eenmaal dat goed zit, volgt de uitstraling van die waarden al snel in de creatie. 

Voor Leading by Breathing, een ademcoach voor werkgevers, werknemers en HR-Managers, gingen we in die volgorde aan de slag. De positioneringsworkshop bracht de volgende waarden naar voor: kompas - rethinking - DNA - duurzaam - op maat - balans. Deze waarden vormden de basis voor het logo design en de huisstijl. Verdere toepassingen om goed van start te gaan waren naamkaartjes, een nieuwe website, een digitale folder en een newsletter stramien. Een uitgestippeld traject waarbij, volgens de filosofie van Leading by Breathing, onze adem steeds onze leidraad was. Geniet van het resultaat.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten