Menu

Kopilo - Guides you to better business

BRANDING

Diego was op zoek naar een nieuwe naam, een logo en zijn unieke verhaal.

Duizend mogelijkheden, evenveel twijfels?

Je wil een zaak opstarten maar hebt nog geen naam, geen logo en je verhaal moet nog op punt worden gezet… Duizend mogelijkheden razen door je hoofd. Herkenbaar? Dan is een branding traject exact waar je naar op zoek bent. 

Zo ook bij Diego.

 

Het branding traject guides you…

Na de kick-off hebben we samen een positioneringsoefening uitgevoerd waardoor het unieke DNA werd blootgelegd en we het verhaal van Diego konden detecteren en uitschrijven. Dat was meteen de basis voor de nieuwe naam. Kopilo werd geboren.  De bijpassende baseline: ‘guides you to better business’ maakt het helemaal af.

 

Tot leven

Daarna is het tijd om de naam tot leven te wekken aan de hand van de juiste branding en het passende logo-design. Vorm en kleur bepalen de look & feel. Er werd gekozen voor een hedendaagse combinatie die visueel prikkelt. De combinatie reflex blue en oranje zijn voortaan de herkenbare kleuren. Een verfrissing in zijn sector.

 

Website

We trekken de stijl door in de website van Kopilo. Helemaal klaar voor het ondernemerschap.  Het verhaal staat er, de naam en branding zijn op zijn lijf geschreven en de website is klaar om klanten aan te trekken. Veel succes!

Ook nood aan een branding traject? Contacteer ons!

Ook op zoek naar een naam die bij je onderneming past? Een logo-design of branding die perfect vertaald waar je voor staat? Laat je gegevens na en we bezorgen je de info over ons brandingstraject.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten