Menu

Maatwerkbedrijf WAAK kiest voor nieuwe branding.

BRANDING

“Vandaag steken we ons in het nieuw. We zetten ons lentefris, op ons paasbest. Omdat we trots zijn op wie we zijn, omdat we fier zijn op wat we zijn.”
 
Dat was alvast de intro van het persbericht van maatwerkbedrijf WAAK uit Kuurne naar aanleiding van de lancering van hun nieuwe branding waar Proud Mary voor instond.
Het oude logo van WAAK kon een opfrissing gebruiken. De nieuwe branding moest nog steeds doordachte grondigheid en degelijkheid uitstralen maar WAAK wou ook hun duurzame karakter benadrukken. Ze zijn in eerste instantie een duurzame partner voor hun klanten. Maar zeker ook voor hun medewerkers. Bovendien werken ze graag mee aan de ontwikkeling en productie van duurzame producten.

Brandingstraject.
Dankzij het brandingstraject dat we samen hebben doorlopen was het duidelijk waar WAAK voor staat: een bruisende organisatie met een diversiteit aan mensen en activiteiten. Divers maar duidelijk afgelijnd: ze kleuren binnen de lijntjes. Ze wilden graag hun reeds jarenlange gekende letter W  behouden. Maar deze keer een wendbare W met golven waarop hun medewerkers kunnen doorstromen. In de nieuwe W herken je misschien een bloem of wie weet zie jij er wel een vlinder in. Wat je ook ziet, het is sowieso een groeiende en bloeiende vorm met veel kansen tot ontplooiing.
 

Eigenschappen vertaald in kleur.
We combineerden blauw en groen in een degradé.  De blauwe kleur staat voor vertrouwen en stabiliteit, geloofwaardigheid en intelligentie. Het groen voor duurzaamheid. Duurzame groei, ontwikkeling en ontplooiing, en dat allemaal in balans en harmonie.
 

Works great. Since 1965.
Dat WAAK niet zomaar voor duurzaamheid kiest maar dat al jaren dagdagelijks bewijst, wordt nog eens benadrukt door de baseline die we ontwikkelden. Samenwerken met WAAK is “great”. En dat al sinds 1965.


Nieuwe website. Hun digitale naamkaartje gerestyled.
Samen met de nieuwe branding werkten we een gloednieuwe website uit. Een website die de diverse diensten die ze aanbieden mooi in kaart brengt. Uiteraard geeft die ook hun bruisend karakter en hun duurzame doelstellingen weer.

Ook nood aan een branding? Contacteer ons!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten