Menu

AGREON IN BEWEGING

CAMPAGNEWERK

Agreon is een netwerk van West-Vlaamse KMO's die innovatieve producten en diensten ontwikkelen voor de landbouwsector.

Het brengt landbouwers en KMO's samen, met als doel de landbouwsector groener te maken en de KMO’s economisch te versterken. Ook zij kwamen aankloppen bij Proud Mary: hoe kan je op je website maar ook op beurzen makkelijk en overzichtelijk uitleggen waar je als organisatie voor staat? Wat de vele voordelen zijn van een lidmaatschap? Welke belangen ze verdedigen? 

Proud Mary koos ervoor om dit met een animated filmpje te doen. Niet alleen konden we het zo heel visueel brengen, we konden zo ook makkelijk de verschillende taaldoelgroepen bereiken. Het scenario bedenken, het storyboard uittekenen, de juiste copy toevoegen, de vertalingen, een gepast muziekje eronder plaatsen én monteren. Zo kom je tot het eindresultaat. Proud Mary deed nog meer voor Agreon/Inagro. Zo is er ook de leuke 'Einstein' campagne die smarter farming in het daglicht zet.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten