Menu

LANCERING: RENEWI BRAND

CAMPAGNEWERK

14 verschillende bedrijven die vanaf heden onder 1 vallen. Hoe communiceer je dit intern en extern naar je klanten, leveranciers en contacten?

Vanaf 13 oktober 2017 werden 14 bedrijven, waaronder Van Gansewinkel en Shanks, officieel Renewi. Of daar ietwat praktische veranderingen bij horen? Dat kan je wel zeggen! Maar hoe communiceer je dit nu intern en extern op een vlotte, efficiënte en krachtige manier? Makkelijk: een Facebook campagne. 

Waarom Facebook? 
Via Facebook kan je perfect je doelgroep targetten. Niet alleen demografisch, maar ook op gedragspatronen en contactgegevens kan je filteren. Daarbij aansluitend is elke gespendeerde cent dan ook juist uitgegeven en dus niet verspild. Je hebt tevens ook controle over je budget. Naast de financiële voordelen, is er uiteraard de interactie, de ruimte om te experimenterne, het immense bereik, etc. 

CONTACTEER ONS

Wil je nog meer voordelen te weten komen om je te overtuigen van het gebruik van video, Facebook, ...? Contacteer ons gerust, wij helpen je graag verder. Wij stellen je tevens ook graag een creatief concept voor die online campagne te lanceren. 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten