Menu

OPEN BEDRIJVENDAG

CAMPAGNEWERK

Storytelling op baches en borden voor de Open bedrijvendag 2016. En deze speciale dag vastleggen zodat de sfeer perfect weergegeven kan worden.

Op Open bedrijvendag kon je op 2 sites van Van Gansewinkel terecht om te zien hoe zij hun slogan "afval bestaat niet" elke dag kunnen waarmaken. Tijdens de rondleiding in het bedrijf kon de bezoeker aan de hand van informatieve baches het productieproces leren. Proud Mary bundelde samen met Van Gansewinkel de nodige informatie per afvalstroom en ontwierp zo maar liefst 21 baches die een licht werpen op een interessante wereld waar afval niet bestaat. Naast de informatieve baches, creëerden we ook de infofolders en sales leaflets die de bezoeker mee naar huis kreeg. We waren ook aanwezig op het event zelf om alles op de gevoelige plaat vast te leggen.

Maar we stonden ook in voor de stickers voor de leuke bloempotjes. Het waren trouwens bloempotten volledig gemaakt uit afval. Bovendien was het bloempotje gevuld met compost, die gemaakt werd uit groenafval. En zo was de circulaire economie meteen duidelijk. Een leuke en passende voor de bezoeker. Want wat beter dan het zeggen met een bloemetje?

De creatie van het materiaal voor Open bedrijvendag werd gerealiseerd in samenwerking met onze huisfotograaf Marc Wallican. Deze mooie beelden werden dan ook gebruikt in het circulair personeelsmagazine van Van Gansewinkel.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten