Menu

STRIKE PRODUCTLAUNCH SPICA

CAMPAGNEWERK

Voor Spica creëerde Proud Mary een creatief concept voor de productlancering van de nieuwe PLC-Filter 'STRIKE'. Naast een nieuwe website werd er ook een filmpje aangemaakt die alle USP's van Strike visualiseert. PS: bekijk ook zeker even waar het allemaal begon...

Strike, your high performance PLC-filter

Een technisch sterk onderbouwd product visueel aantrekkelijk én creatief weergeven? Dat is telkens de mooiste uitdaging. Met de 'STRIKE' van Spica konden we ons laten gaan door middel van een metafoor van de visueel herkenbare bowlingwereld én de belangrijkste kenmerken van de PLC-filter die daar perfect bij aansluiten.

 

Op de website kunnen de voornaamste gegevens teruggevonden worden én kan men mits het nalaten van de gegevens een technische fiche downloaden. Zo kan de sales ploeg de geïnteresseerden contacteren. Het filmpje wordt zowel op de website ingezet alsook in de PowerPointpresentatie tijdens een bezoek gebruikt.

Strike, your high performance PLC-Filter

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten