Menu

az groeninge - #stapjeverder

CAMPAIGN

Tijdens de drukke Covid-19 periode was er nood aan extra medewerkers bij az groeninge. Hoe konden we de juiste potentiële medewerkers bereiken en hen duidelijk meegeven waarom az groeninge de perfecte werkplek is.

Interactieve workshop met medewerkers

In het employer branding traject starten we steeds met een workshop. De interne waarden van az groeninge lagen reeds vast. Maar de specifieke Employer Value Propositions werden in een interactieve workshop gedefinieerd. 

 

Het fundament van het creatieve concept

De Employer Value Propositions vormden de basis van het creatieve concept dat we creëerden. Die waarden willen we immers duidelijk communiceren zodat we de geschikte medewerkers aantrekken. We legden samen 5 EVP’s vast: veelzijdig, samen, veerkrachtig, vurig en vooruit.  Dit vertaalden we in de overkoepelende campagnelijn:  “Stap Je Verder” met az groeninge.

 

Medewerkers eerst

Alvorens de campagne extern te communiceren, werden de Employer Value Propositions intern gecommuniceerd op ludieke manier. We kozen ervoor om de medewerkers leuke kousen te bezorgen met een korte uitleg per waarde. De keuze voor kousen was een knipoog naar de ontzettend vele stappen die elke medewerker zowel letterlijk als figuurlijk dagdagelijks zet. De sokken werden alvast warm onthaald.

 

En dan nu extern

Nu de campagne intern volledig werd uitgerold, kunnen we de boodschap ook extern brengen. Aan de hand van functiespecifieke filmpjes op sociale media werd de boodschap overgebracht. Maar ook op print toepassingen werd het creatieve concept gecommuniceerd.

Wil jij ook een stapje verder met je employer branding communicatie? Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers of wil je de huidige behouden? Contacteer ons voor een verkennend gesprek.

CASE & ONLINE CAMPAGNE

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten