Menu

Denk IT

CAMPAIGN

Rekruteren in de IT-sector? Daar vissen er veel in dezelfde vijver. Hoe vang je dan toch genoeg interessante vissen voor jouw onderneming?

Met een sterke rekruteringscampagne natuurlijk. Want in een grote zee vol andere visseres, moet je zorgen dat je het beste beet hebt én dat de vissen dat weten. Dat potentiële werknemers weten waarom ze voor jou moeten kiezen en niet voor de concurrentie. Waar jij op het vlak van employer branding op uitspringt. Maar waar begin je dan? Welke communicatie kies je?

Dat bepaal je aan de hand van je persona. Want als je weet voor wie je communiceert, weet je ook met welke tools je dat best doet. Voor Denk IT zijn volgende communicatiedragers dan ook belangrijk gebleken: tankdoppen, broodzakken, social advertising, een specifieke landingspagina voor rekrutering & affichage. 

Bekijk zeker ook de Employer Branding campagne voor Zoutman en elva.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten