Menu

In Flanders Fields Museum

CAMPAIGN

Als herinneringen troebel worden, houdt In Flanders Fields Museum alles scherp.

In Flanders Fields Museum is al vele jaren een vaste waarde in het museumlandschap. Proud Mary kreeg de kans – na competitie met 10 bureaus – om voor hen een nieuw concept te ontwikkelen. Doel is om ook na de 100 jaar-herdenking voldoende bezoekers te blijven lokken.

Het concept

In flanders fields museum, is een plek waar het verhaal van meer dan 100 jaar geleden nog steeds geschreven én gedeeld wordt, tot op vandaag

Het concept "Alles scherp” ontwikkelden we omdat we nu meer dan ooit de herinneringen scherp moeten houden.

In het landschap blijven enkel nog de littekens zichtbaar. Ook de laatste echo’s van de oorlog lijken stilletjes uitgedoofd. De grote mijlpalen uit de geschiedenis verzinken in de vergetelheid. Nu de herinneringen steeds vager worden, is het meer dan ooit belangrijk om alles scherp te houden. Dat is wat het In Flanders Fields Museum doet, jaar na jaar.

We onderstrepen hiermee het belang van waargebeurde feiten. In deze tijden waar Fake News floreert, meer dan ooit van belang. In Flanders Fields museum is dé plaats waar kennis aanwezig is, en graag gedeeld wordt. Door aangrijpende beelden te tonen die langzaam van vaag naar scherp evolueren, tonen we meteen ook visueel de kracht van het museum.

We zorgden ervoor dat het volledige verhaal rond ‘alles scherp’ voldoende naar buiten kwam. Een uitgebreide socialemediacampagne, print advertenties en film vormen de basis voor deze nieuwe campagne.

Social advertenties

Heeft jouw bedrijf ook nood aan een campagnetraject? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten