Menu

De maatwerkbedrijven in de kijker zetten in ondernemend Vlaanderen en Brussel. Dat was de opdracht voor Groep Maatwerk. Bedenk een campagne die ondernemers duidelijk maakt dat samenwerken met een maatwerkbedrijf alleen maar voordelen biedt. We kozen voor een concept waar we 2 zaken in de verf zetten. Dichtbij én slim. We willen benadrukken dat je het niet altijd ver hoeft te zoeken om de geschikte partner te vinden. In Corona-tijden een boodschap die extra betekenis kreeg. Maar we benadrukken ook dat kiezen voor een maatwerkbedrijf een slimme keuze is. De samenwerking met een aantal vooraanstaande ondernemers benadrukt dit nog eens. Zo ontstond: Onderneem slim. Zoek het niet te ver.  In al zijn eenvoud, een heel duidelijke boodschap.

EERST EEN CREATIEVE STRATEGIE, DAN EEN STRATEGISCHE CREATIE

Ook in dit campagnetraject hadden we eerst een strategische workshop. Samen met de klant stelden we persona op. Daarna kon het creatieve luik opgestart worden, gevolgd door het creëren van het communicatieplan. Naast radioreclame op Radio 1 en Studio Brussel werd er social media ingeschakeld. Diverse filmpjes met getuigenissen werden op zowel Facebook als LinkedIn getoond. De medewerking van de diverse maatwerkbedrijven die point-of-sales materiaal konden inzetten om de campagne extra ondersteuning te geven, maakte het geheel af.

Offline Campagne

ONLINE CAMPAGNE

Reclamespot

Radiospot

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten