Menu

POES - Hoe de kat de mens vangt

CAMPAIGN

"Poes. Hoe de kat de mens vangt.” is de nieuwe tijdelijke expo van het Yper Museum. Centraal staan de kat en zijn relatie tot de mens. De kat in al zijn gedaantes. In negen thema’s verkent deze tentoonstelling de weg die mens en poes samen afleggen. Hoe de kat als dier evolueert. De kat vereerd als God en verketterd als duivel. De kat als muze, vrouw, vriend, collega en VIP – met de P van Puss. En natuurlijk de kat als reus in de Ieperse Kattenstoet.

Proud Mary bedacht het campagneconcept. We visualiseerden de 9 katten, gelinkt aan de thema’s in de expo. De ogen zijn echter die van de mens. Hoe de kat de mens vangt, is de toepasselijke titel van de expo. Je ontdekt er hoe de kat doorheen de eeuwen heen altijd al kunstenaars heeft beïnvloed. De moeite om naar de kattenstad te gaan voor een bezoek! Want POES toont meer dan 200 objecten. Uit eigen kunstcollectie, rijkelijk aangevuld met archeologisch, archivalisch, natuurhistorisch, geneeskundig en immaterieel erfgoed van andere musea, privéverzamelaars en wetenschappelijke instellingen in binnen-en buitenland.

POES doorheen Ieper.

Fotografie van de Expo POES.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten