Menu

Rekruterings -campagne WAAK

CAMPAIGN

Na een uitgebreid traject rond employer branding met maatwerkbedrijf WAAK, werd een prikkelende rekruteringscampagne ontwikkeld voor intern en extern gebruik.

Werken bij WAAK, da’s verrassend

Maatwerkbedrijven als WAAK hebben nog al te vaak te kampen met vooroordelen. Onbekend is onbemind, met alle gevolgen van dien op het vlak van rekrutering, zeker voor technische profielen die sowieso al zeer gegeerd zijn in Zuid-West-Vlaanderen. Proud Mary legde samen met de directie en medewerkers van WAAK een intens traject af rond interne waarden. Het resultaat van die denkoefening is nu te zien in de campagne ‘WOWWAAK’. Want werken bij WAAK, da’s verrassend.

Bekijk zeker ook eens onze andere rekruteringscampagne, nieuw gezicht gezocht, voor het OLV Gasthuis.

WOW-EFFECT

Weinigen zullen weten dat WAAK elke dag voor méér dan 500 klanten werkt en naar 25 landen exporteert. Dat ze er met 2.000 medewerkers in slagen om jaarlijks méér dan 10 miljoen pralines te verpakken en 1 miljoen planten te kweken. Of dat ze 40.000 km kabels produceren, eenmaal de omtrek van de aarde.

Allemaal feit die verbazen en verrassen. En die de medewerkers – zowel doelgroepmedewerkers als begeleiders – terecht met een gevoel van trots vervullen. De WOW-campagne werd eerst intern uitgerold en krijgt nu ook een vervolg naar de buitenwereld. Bedoeling is om de continue groei van WAAK te ondersteunen, want in 55 jaar tijd is WAAK uitgegroeid tot het grootste maatwerkbedrijf in West-Vlaanderen met 2.000 medewerkers. Momenteel zijn er heel wat vacatures, vooral technische en leidinggevende profielen.

CAMPAGNE VOOR EN DOOR DE MEDEWERKERS

De campagne werd samen met de medewerkers ontwikkeld. Zowel inhoudelijk als visueel. We hadden immers meer dan genoeg trotse medewerkers als model.

 

EERST INTERN GELANCEERD, DAARNA EXTERN

Een paar maand terug startte de campagne met een welgemeende dank u wel voor elke medewerker. WAAK is WOW dankzij jou! was het startschot van de interne campagne. Iedere medewerker kreeg een heerlijke donut als bedanking. Om veel wow-feiten te verzamelen deden we een oproep. Deel ons je wow-feit en ontvang een… opblaasbare donut. Daarna volgde een oproep tot deelname aan de fotoshoot. Een ware beleving op zich. En tijd om naar buiten te treden met de campagne. De recruteringscampagne kan opgestart worden. Een gepaste landingswebsite, social campagnes, geveldoeken en advertenties zijn voortaan allemaal in de WOW-signatuur. 

Bekijk ook de Employer Branding campagne voor Zoutman en Denk IT. Of bekijk de social recruteringsfilmpjes  “extra brains to the resque” van elva.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten