Menu

Verthus, de winkel voor 't leven

CAMPAIGN

Voor het vroegere Vermeersch-Deconinck was er vraag naar een nieuwe hedendaagse strategie. Te beginnen met de creatie van een nieuwe naam en bijhorende baseline,  logo-design, én een bijhorend communicatieplan. Verthus is de nieuwe naam. De winkel voor ’t leven een logische nieuwe baseline want je kan er werkelijk voor elke levensfase terecht. Van geboorte, tot de eerste schooldag, van gaan studeren tot samenwonen, voor je professionele activiteiten én om volop te genieten.

Lanceringscampagne

Een uitgebreide social media campagne ging gepaard met een radiocampagne, baanaffichage, bussen, tankdoppen en broodzakken. Die communicatie was er maar voor even, maar de nieuwe naam voor ’t leven. Een succesvolle koerswijzigingen die we aan de hand van ons branding-campagne traject stap voor stap samen met de klant hebben uitgewerkt.

Ook  L-stin en maatwerkbedrijf De Groene Kans waren op zoek naar een nieuwe naam. Met ons Branding Traject gaan ze respectievelijk voortaan onder de naam Artori en t Land van Vlierbos door het leven.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten