Menu

WAAK - The incredible SAP-project

CAMPAIGN

Maatwerkbedrijf WAAK besloot het SAP-systeem te introduceren. Daarmee brengt het de economische verwachtingen en hun sociale missie dichter bij elkaar. Iedereen weet dat je een dergelijke implementatie niet in 1 2 3 hebt uitgevoerd. Daarom was er nood aan een concept waarmee we in die lange implementatieperiode kunnen communiceren op een herkenbare en motiverende manier. Proud Mary ontwierp enkele illustraties die de kenmerken van het SAP-systeem op een speelse manier naar voren brengen.

The incredible SAP-project

Om het SAP-systeem van WAAK te visualiseren, haalden we inspiratie uit de animatiewereld. Met ‘The Incredibles’ in ons achterhoofd creëerden we 3 heldenfiguren die het nieuwe softwaresysteem van WAAK visualiseren.

De eerste figuur die zijn intrede deed, was Powerful Pete. Hij staat voor kracht, efficiëntie en competitiviteit. Met zijn sterkgebouwd lichaam en opvallende spierballen maakt hij telkens een vuist die de kracht van het SAP-systeem visualiseert.

Meten is weten. Daarvoor staat de tweede figuur: Christel Clear. Die kenmerkt de duidelijkheid en accuratie van het systeem en wordt telkens afgebeeld met een gordel met allerlei meetapparatuur.

Simplifying Suzan sluit het lijstje met illustraties af. Zij staat voor eenvoud en stroomlijning. Met haar laserogen tovert ze alle overbodige zaken weg, waardoor enkel de essentie van de zaak overblijft.

Illustraties voor je campagne

Voor wie, net zoals WAAK, nood heeft aan een creatief concept of een vereenvoudiging van een complex gegeven kan ervoor kiezen om illustraties in te zetten. Proud Mary denkt daarbij eerst een concept uit waarna we overgaan tot ruwe schetsen van het idee. Eens jullie tevreden zijn met het resultaat gaan we over tot het digitaliseren van de illustratie. Zo komt een illustratie écht tot leven. Je zet ze eenvoudig in op presentaties of op printtoepassingen. De veelzijdigheid van de illustraties biedt je tal van mogelijkheden.

How it was made

Wil je ook graag gebruik maken van illustraties in je volgende campagne? Geef ons dan een seintje!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten