Menu

DUURZAME VERPAKKINGEN

CREATIE & DESIGN

Renewi streeft ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrjif te zijn door hun bijdrage aan een duurzame samenleving. Het bedrijf richt zich vooral op het verkrijgen van waarde uit afval door het te verbranden of storten van afval. Voor Renewi hebben we diverse verpakkingen uitgewerkt in eenzelfde huisstijl om hun duurzame producten op de markt te brengen.

POTGROND
Milieuvriendelijk en organisch. De Renewi universele Vlaco-potgrond is een milieuvriendelijke teeltsubstraat op basis van Vlaco-compost voor terres-, pot- en kuipplanten. 

KATTENBAKKORRELS
Milieu -en diervriendelijk product. Met houtfracties van 0-4 mm verkregen uit A-hout maken we kattenbakkorrels. Houtafval vormt zo een nieuw, milieu- en diervriendelijk product, met grondstofverklaring.

COMPOST
Van groenafval naar compost. Renewi compost is gecertificeerd met het Vlaco-label. Het is een bodemverbeteraar rijk aan stabiele, organische stof. Een gehygiëniseerd product, 100% vrij van onkruidzaden en ziektekiemen. 

STOOKPELLETS
Van hout naar stookpellet. Hout dat afkomstig is van de meubelindustrie, schrijnwerkers, interieurzaken… wordt verzaagd en opgeschuurd. Het stof dat hierbij vrijkomt, wordt ingezet voor de productie van de Renewi stookpellets en voldoet aan alle opgelegde vereisten. 

VERF
Duurzame hergebruikte verf. Een latex, satijnglazende verf voor binnengebruik. Beschikbaar in gebroken wit en grijs. De ecologisch verf die gemaakt is tot hergebruikte verf van overschot is opnieuw kwalitatief bruikbaar. Sneldrogend, een goede penetratie in de basis en is daardoor een goede hechting. 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten