Menu

LOGO DESIGN OVERVIEW

LOGO DESIGN & BRANDING

Een overzicht van een aantal logo's die we voor onze klanten hebben gecreëerd.

Axel Fabry

Een passend naamkaartje voor de expositie "wit reliëf" van kunstenaar Axel Fabry. Kunstenaar Axel Fabry had nood aan een passend naamkaartje voor bij zijn expositie met witte reliëfschilderijen. Proud Mary koos voor een strak ontwerp in diepdruktechniek zodat het kaartje perfect zijn collectie weerspiegelt.

ATELIER ARTY

We gingen reeds voor heel wat zakenmensen aan de slag met hun logo en huisstijl ontwerp. Zo is Atelier Arty er één van.

CREATIEF ROMANTIEK MET W-CONSULT

Al meer dan 15 jaar staat Double You (W) Consult garant voor klasse en kwaliteit. Sinds 2000 staan ze in voor de organisatie van exclusieve evenementen, zowel private als corporate. Proud Mary nam het voortouw in de restyling van hun logo en huisstijl. Het resultaat? Een hedendaags, stijlvol en dynamisch logo. De stijl werd meteen doorgevoerd op de nieuwjaarskaart.

THE RISK MANAGEMENT COMPANY

Optimit is Radar geworden en zit meteen in een nieuw jasje. Om de groei verder te zetten moeten er soms knopen doorgehakt worden. Zo ook voor Radar, het vroegere Optimit. Een nieuwe naam, een nieuw logo zodat het bedrijf even inspirerend en ondernemend verder kan groeien. Veel succes!

THE REGION FOR ADVANCED MATERIALS

Via een Crealink haalde Proud Mary samen met Uruku de competitie binnen om de regio Nord-Pas de Calais en West-Vlaanderen te promoten. De opdracht bestond erin om een communicatieplan op te stellen en daarnaast de naam, het logo, de huisstijl en een website te creëren. Voor het logo zijn we vertrokken van de vorm van de regio zelf. Dit gekoppeld aan wat de doelstelling is van het Tandem project: bedrijven en hun kennis koppelen aan elkaar. Connectie maken dus, over de grenzen heen. En zo de reeds bestaande competenties nog sterker in de markt te zetten. Het resultaat: een stijlvolle huisstijl, een user friendly website en mooie fotografie. Het project loopt nu verder en zal de website online plaatsen eenmaal alle partners alle gegevens effectief op de kaart hebben gezet.

NOUCH

Nouch is voor de dames méér dan het ontdekken waard. Een pareltje in Aalter nu mét nieuw logo en website gecreëerd door Proud Mary. Nouch, damesboetiek in Aalter heeft een duidelijke stijl en aanpak. De lady of the house kent haar vak als geen ander en voelt elke vrouw perfect aan. Iedereen loopt dan ook bijzonder tevreden naar buiten met kledij die perfect past. Na 20 jaar drong een restyling van het logo én een nieuwe website zich op zodat ook deze de kwaliteit van de zaak zouden uitstralen. Voor elke dame een echte aanrader en de moeite om een omweg naar Aalter te maken.

FLUX

Nadat TEN en Elasta in het kader van het 5X5 project van Design Kortrijk onder de werktitel ‘Guardian Angel’ voor het eerst experimenteerden met rekbare verlichtingstoepassingen, zijn beide bedrijven trots om nu de opvolger te kunnen voorstellen: FLUX | flexible lighting.

GEMEENTE HOUTHULST

De gemeente Houthulst in een nieuwe jasje. Proud Mary stond in voor logo design en het bepalen van de huisstijl.

KATTY GHEKIERE

Als interieurarchitect is je naamkaartje van belang. Het moet perfect uitstralen waar je voor staat zonder teveel een richting te bepalen. Stijlvol én anders. Dat waren de kernwoorden waarmee we deze uitdaging aangegaan zijn. Met een tevreden klant als eindresultaat.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten