Menu

CORNQUET POSITIONERING

POSITIONERING

Cornquet, overheerlijke polenta in een vernieuwd, goudbruin, krokant gebakken jasje. Een verrassend innoverend product, ontwikkeld door Sietse Van Haute, wars van alle tradities.

POSITIONERINGSOEFENING

Samen met Sietse, bedenker en oprichter van Cornquet, stonden we aan de startlijn. Waar te beginnen? Bij de positioneringsoefening, uiteraard. We streven er met deze oefening naar om een uniek DNA te definiëren voor jouw merk of bedrijf. Een DNA dat je sterk onderscheidt van jouw concurrenten zodat uw potentiële klanten weten waarom ze voor je moeten kiezen. En dan bedoelen we een veel uniekere boodschap dan goede prijs/kwaliteit en correcte service. De waarden die bij Sietse zijn oefening naar boven kwamen: creatief, kameleon, sociaal, verhalend, werelds, ambacht. Met deze waarden in ons achterhoofd gingen we smaakvol aan de slag. Benieuwd naar het logo, de website en nog zoveel meer? Bekijk het hier!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten