Menu

Groeien dat is durven!

PRINT EN DIGITAL DESIGN

Proud Mary houdt pen en computermuis vast voor ‘Groeien: dat is durven!’ van Riet De Sadeleer

Riet De Sadeleer van Expeditie O zat met een creatief ei: ze wou haar professionele ervaring en kennis bundelen in een handig werkboek, vanuit de overtuiging dat kennis delen de snelste weg is om te kunnen groeien. En groeien was meteen ook de rode draad van het verhaal dat ze wou vertellen.

Maar hoe begin je aan een boek wanneer alles wel in je hoofd zit maar je het moeilijk onder woorden kan brengen? Enter Proud Mary, dat voor de ghostwriting, fotografie, illustraties en lay-out van het boek zorgde. Het resultaat is een vlot leesbaar en luchtig vormgegeven boek dat bedrijfsleiders helpt hun groeiambitie waar te maken. ‘Groeien: dat is durven! Maak je groeiambitie waar in drie fases’ is een boek boordevol tips, praktijkvoorbeelden, makkelijk toepasbare suggesties en af en toe een knipoog.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten