Menu

IZIDOK Magazine

PRINT EN DIGITAL DESIGN

Hoe bereiken we onze specifieke doelgroep? Dat was de vraag van Izidok. Naast een social campagne adviseerden we Izidok om een exclusief magazine te creëren. In het magazine krijgen we de kans om uitgebreid uit te leggen waar Izidok voor staat, maar ook om interessante content aan te bieden uit de leefwereld van dokters en medisch personeel. Een bevestiging van de expertise van Izidok.

De juiste copy, passende fotografie en een aantrekkelijke lay-out. De basiselementen van een sprekend magazine.

Alles moet goed zitten om een sprekend magazine te ontwikkelen. De juiste inhoud, passend geschreven voor de beoogde doelgroep. Kwalitatieve fotografie, in het Izidok Magazine uitgevoerd door Marc Wallican. En een Lay-out dat aanzet tot lezen, en niettemin rust brengt. Een magazine verhoogt de betrokkenheid, speelt in op het credibele karakter van Izidok als expert, en zorgt er voor dat je als organisatie top-of-mind blijft.

Meer magazines.

Benieuwd naar andere magazines die we voor onze klanten mochten realiseren?

 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten