Menu

Leuk je weer te zien met Visix

PRINT EN DIGITAL DESIGN

Onze klant Visix gebruikt zijn ervaring met polyestertextiel in de visuele marketing om herbruikbare en personaliseerbare (niet-medische) comfortmaskers te maken. Wij ondersteunden hen graag bij de grafische uitwerking van iconen en slogans voor dit project.

Onze klant Visix is actief in het bedrukken van textiel voor uiteenlopende binnen- en buitentoepassingen, van vlaggen en promotenten tot roll-up banners. Maar in deze corona-tijden, staat het werk zoals bij velen op een lager pitje. Visix kwam bij ons aankloppen voor strategisch advies en grafische ondersteuning bij het opzetten van 3 nieuwe productpakketten: protect, guide & boost. Een corona battle plan in de vorm van design en slogans. De mondmaskers alsook de andere producten in het pakket, kunnen gepersonaliseerd worden met je logo, tekst of eigen design.

Voor zij die snel willen handelen, zijn er ook voorgedrukte maskers met de slogan ‘leuk je weer te zien’. Dit past perfect in een heropstart-campagne waarbij winkeliers hun klanten kunnen bedanken voor hun trouw. Het hartje staat voor het kloppende hart die ondernemers zijn in onze samenleving. En uiteraard ook voor de liefde voor zijn klant. Visix haalde alvast vele nieuwsbladen met dit strijdvaardig project. Een trotse samenwerking! 

Ook nood aan een battle plan, corona of niet? Contacteer ons!

tina@proudmary.be of 0497 55 15 09.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten