Menu

Renewi: Een verschil van dag en nacht.

PRINT EN DIGITAL DESIGN

Renewi maakt een wereld van verschil

Dat Renewi een verschil wil maken in de wereld, dat staat vast. Ze creëren telkens weer oplossingen om afval op een circulaire manier te verwerken. Wij ontwikkelden eerder al een visueel sterk concept voor hun samenwerking met Peel Pioneers. Met een wereld van verschil maakten we meteen duidelijk waar het om gaat en wat de resultaten zijn.

Een verschil van dag/nacht is het resultaat.

Deze keer kwam de vraag om een concept te ontwikkelen voor hun matrassenverwerking, opnieuw een circulair ontzettend mooi verhaal. Het was dan ook een must voor ons om opnieuw een visueel mooi ontwerp te maken. De samenwerking tussen de diverse partijen in de keten leidt tot een circulaire oplossing voor oude matrassen. Van productie tot inlevering, recycling én hergebruik van de diverse grondstoffen. Naast de ontwikkeling van het communicatieconcept, creëerden we ook de communicatietools waaronder de folder, een infographic, enz.

Wil jij ook een sterk beeld creëren om een complexe boodschap visueel aantrekkelijk te communiceren? Aarzel niet ons te contacteren.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten