Menu

Sevenmoods DNA

STRATEGY

Als start van onze samenwerking met het nieuwe buitenbelevingsmerk SevenMoods heeft het management samen met de Designer en de Sales Director bij Proud Mary een positioneringsoefening uitgevoerd. Dit om duidelijk te stellen waar SevenMoods voor staat of net niet voor staat.

Aan de hand van de Proud Mary positioneringsoefening kwamen ze tot volgende waarden: componist, klant centraal, emotie, af, het verschil, essentie. Deze woorden werden vertaald in een algemene positioneringstekst met bijkomend per waarde een diepgaandere tekst. De baseline "it’s your nature" is een afgeleide die voortkomt uit de oefening en past bij de positionering en de beoogde doelgroep.

Eenmaal de positionering op punt, kon Proud Mary zich concentreren op de productfiches. Elke productfiche heeft een pop-up 3D model dat tevoorschijn komt als je de fiche gewoon scant met de app SCAN 3D. Als kers op de taart ontwikkelden we ook de website van SevenMoods. Lees meer over de meerwaarde van een positioneringsoefening.

OOK ONLINE IN STIJL

Om iedereen de kans te geven om SevenMoods ook online te ontdekken, realiseerden we een website waar je het assortiment van SevenMoods kan terugvinden, hun individuele productfiches en de 3D renderings. De website zal in de toekomst aangevuld worden met referentiebeelden zodat je de meubels in hun natuurlijke habitat kunt bewonderen.

Benieuwd wat een positioneringsoefening voor jouw merk of bedrijf kan betekenen?

Contacteer tina@proudmary.be

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten