Menu

Sint-Bernardus

STRATEGY

Een unieke boodschap definiëren aan de hand van een positoneringsoefening. 

Woonzorgcentrum Sint-Bernardus heeft niet alleen nood aan een nieuwe stijl, maar de tijd is ook rijp om na te denken over hun positie op de markt. Welke positionering willen ze innemen? Hoe tonen dat ze uniek en onderscheidend zijn? En hoe kunnen ze beter communiceren met de diverse doelgroepen? Alvorens het creatieve luik op te starten, beslissen we een positioneringsoefening op maat uit te voeren, gevolgd door een content marketingstrategie.

In samenwerking met Puur Vorm, mogen we trots zijn op het resultaat: een sterke positionering, een creatief concept opgemaakt aan de hand van een fotoshoot vol warme mensen en met een knipoog en een duidelijke website die de diensten mooi naar voren brengt en waar de campagnebeelden trots in beeld komen. De slogan achter dit alles? Blijf jezelf, je bent hier thuis.

BEKEND MET DE ZORGSECTOR

Bij Proud Mary zijn we intussen goed gekend met de zorgsector. Zo werkten we ook reeds een HR-campagne uit voor het Gasthuis, en gingen we aan de slag met de nieuwe huisstijl voor Dominiek Savio. 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten