Menu

Sleepy design

PRINT EN DIGITAL DESIGN

Proud Mary ging voor Sleepy ambitieus aan de slag. Een overzicht van ons werk, waar we best trots op mogen zijn.

OPENING CONCEPTSTORE LEUVEN

Een nieuwe winkel, een nieuw winkelconcept. Sleepy Leuven krijgt niet alleen een nieuwe locatie maar er wordt ook een nieuw winkelconcept geïntroduceerd. Proud Mary stond in voor de aankondigingscampagne. In navolging van de Sleepy TV-spot creëerden we een visual met de sleepy-haanman die in alle vroegte de stad wakker kraait. Wake up Leuven! Naast affiches, verschenen er advertenties, werd er een direct mailing naar het bestaande cliënteel gestuurd, vlaggen en ander POS-materiaal aangemaakt en een online campagne gecreëerd met page-takeovers en gewone skyscraperbanners en leaderboards. Bekijk hier alvast de corporate tv-spot van Sleepy.

Voor Sleepy verzorgen we naast de creatie van de corporate campagne, ook de fotografie, concept en ontwerp van de diverse productcampagnes. Advertenties, posters, displays, raamsignalisatie, online banners en radiospots zijn de gebruikelijke mix om de campagnes te promoten.

BOEKJE "HAAL ENERGIE UIT JE SLAAP"

Johan Baetens schreef het boek: "Haal energie uit je slaap". Proud Mary is trots te hebben meegewerkt aan dit project.

Wil je meer energie uit jouw slaap halen? Komaf maken met nachten die je niet die welverdiende rust brengen waar je zo naar snakt? Lig je uren met jouw ogen wijd open en val je weer in slaap net voor die ellendige wekker gaat rinkelen? Voel je je geradbraakt wanneer je ’s ochtends probeert uit bed te raken? Of slaap je al lekker en ben je gewoon nieuwsgierig hoe je nog meer uit je jouw slaap kan halen? Dan is dit slaapenergie boek er voor jou. Johan Baetens schreef het boek vanuit de oplossingen die hij vond voor zijn persoonlijke rug- en slaapproblemen, die jarenlang een lijdensweg waren, én vanuit twintig jaar Sleepy-ervaring.Een aangeboren rugafwijking leidde op 16-jarige leeftijd tot drie maand platte rust op een plank met een keiharde matras. Zijn drukke levensstijl na zijn studies zorgde ervoor dat hij geregeld dagenlang uitgeschakeld was met een geblokkeerde rug. 

Na verloop van tijd resulteerde stress bovendien in slaapstoornissen.De kinesitherapeuten en ergonomen waarmee hij de voorbije 20 jaar bij Sleepy samenwerkte, zorgden voor een juiste diagnose van zijn rugprobleem, gevolgd door een aangepaste behandeling, rugscholing en een ergonomisch bed. Sindsdien zijn geblokkeerde ruggen verleden tijd. De voorbije jaren leerde Johan omgaan met stress en vond hij oplossingen voor zijn slaapstoornissen. Het resultaat is dat hij nu als 50-jarige met een pak meer energie in het leven staat dan 20 jaar geleden.In dit boek wil Johan delen hoe zijn levenskwaliteit ingrijpend verbeterde. Niet met de ambitie om een wetenschappelijk werk af te leveren. Wel met een reeks bruikbare tips en ervaringen die hij door de jaren heen verzamelde, als rugpatiënt én als gepassioneerd slaapspecialist. Het resultaat is dit originele boek over slaapenergie.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten