Menu

Sleepy fotografie

PRINT EN DIGITAL DESIGN

In een tijdperk waar "content = king" en iedereen weet dat  "wie schrijft, die blijft", staan we toch even stil bij de kracht van beelden.

Fotoshoot voor Sleepy

Het laatste jaar kan je er niet omheen, je moet je doelgroep interessante inhoud aanbieden om hen te bereiken en hun interesse op te wekken. Maar laat ons vooral niet vergeten dat naast inhoud, je visuele signatuur even belangrijk is. Met inhoud bereik je mensen die actief op zoek zijn, die een inspanning willen leveren om meer te weten te komen. Foto’s en sterke beelden hebben echter het voordeel dat ze in 1 seconde je aandacht trekken. Dat ze je kunnen raken. We zien echter nog altijd campagnes verschijnen met foto’s uit de beeldenbank. Foto's waar je concurrent ook gewoon mee kan uitpakken. 

Een kleine investering in eigen beeldmateriaal loont de moeite. Je kan je eigen look & feel bepalen (i.p.v. de platte clichébeelden uit de beeldenbank) én ze zijn exclusief voor jouw product of bedrijf. Voor Sleepy planden we een fotoshoot waar we meteen fotomateriaal voor een heel campagnejaar konden creëren. Als je goed plant en je goed voorbereidt, kan je met andere woorden meteen diverse campagnes in 1 keer fotograferen. Hieronder alvast een aantal campagnebeelden die zowel in advertenties, folders, pos-materiaal als online gebruikt werden. 

Nood aan sterke, pakkende beelden?

Wij tekenen voor je bedrijf of merk een eigen look & feel uit, we plannen de fotoshoot en contacteren de beste modellen, de make-up- en styling-specialisten en kiezen de beste fotograaf voor de opdracht. We beschikken over een eigen studio maar kunnen ook op locatie komen. Contacteer ons!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten