Menu

Sleepy spot

CAMPAIGN

Sleepy, uw slaapenergie is uw levensenergie.

Proud Mary bouwt samen met Sleepy aan onze slaapenergie

Vorige zomer koos Sleepy voor Proud Mary om een nieuwe imagocampagne uit te werken. De nadruk moest hierbij niet langer op het leven en het comfort in bed liggen, maar op de energie die je krijgt dankzij een optimale slaap. De nieuwe baseline  “uw slaapenergie is uw levensenergie” was dan ook het vertrekpunt voor de nieuwe campagne.

Proud Mary stond in voor het "Rooster" man concept en de uitvoering van de nieuwe film, de radiospots en de corporate printcampagne. Daarin staat de “rooster-man” centraal, de “haanman” die illustreert hoe ons lichaam ’s nachts ontlaadt, heelt en terug oplaadt, zowel psychisch, mentaal als fysiek. Dankzij optimale slaapenergie, begint hij zijn dag opnieuw vol levensenergie. Nieuwsgierig naar ander werk die we voor Sleepy deden? Bekijk hier een overzicht van ons designwerk, alsook de fotografie.

Behind the scenes

Een ploeg van 35 man stond klaar om van deze Sleepy film een schitterend resultaat te maken. Jerom Wallican, 14 jaar nam wat behind the scenes foto's die een fijne kijk geven op de productie van een film.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten