Menu

Smarter farming met Inagro

CAMPAIGN

Een slim en creatief concept voor Inagro/Agreon.

Iedereen Einstein!

Als we wisten wat we deden, heette het geen onderzoek. Dixit Albert Einstein. Inagro organiseert een BTB-event rond smarter farming en wou een ludieke creatieve visual om dit aan te kondigen. Ze klopten aan bij Proud Mary die met een concept op de proppen kwam die aansluit bij de leefwereld van de doelgroep zijnde de West-Vlaamse kmo's. Het concept moest hen voldoende prikkelen om hen aan te zetten om in te schrijven voor het event. Het concept, Iedereen Einstein, geeft meteen weer dat Smart Farming toegankelijk is voor elke land-en tuinbouwer. Het is niet langer een ver van mijn bed show, maar realiteit. Innovatie als groeimiddel voor hun sector. 

Het doel is om West-Vlaamse kmo's in contact te brengen met bedrijven uit de cluster Smart Electronic Systems. Proud Mary is gespecialiseerd in creatieve concepten. Zo zochten we onlangs een creatieve rode draad binnen showpad folders voor Van Gansewinkel. En ook de schoolcampagne voor Van Gansewinkel was één van onze creatieve uitwerkingen. Ook nood aan een creatief concept? Lees hier wat Proud Mary voor je kan doen of contacteer ons via e-mail. 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten