Menu

Spectaculair circulair

CAMPAIGN

De kick-off van de campagne "#SpectaculairCirculair!".

De kick-off van de campagne "#SpectaculairCirculair!" ging officieel van start op 12 september 2019! Een campagne gericht aan iedereen die actief is in de kunststofverwerkende en textielindustrie en op zoek is naar circulaire oplossingen in productontwikkeling of productieprocessen. Fabrieken voor de Toekomst geeft jou meer slagkracht en helpt bedrijven en ondernemers hun eerste stappen te zetten of zich verder te verdiepen in het circulaire ondernemen. Dat doen ze via kennisdeling, tests en co-creatie met diverse experts en kennispartners.

Proud Mary staat trots in voor de strategische uiteenzetting van het nodige communicatie -en mediaplan, alsook de creatieve vertaling van deze strategie. Zo werd er niet alleen een campagne naam bedacht, maar werd er per thema (kennishub, innovatie, professionele opleidingen en kennispartners) ook een conceptbeeld uitgewerkt a.d.h.v. een fotoshoot. De eerste communicatietools, zoals landingspagina, hebben we ook online gezet zodat de campagne van start kon. Binnenkort volgt nog het één en ander, dus blijf ons volgen om op de hoogte te blijven.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten