Menu

Spica positionering

STRATEGY

Spica, een bedrijf uit Kortrijk had nood aan een duidelijke positionering om hun internationale ambities waar te maken. De Proud Mary positioneringsoefening is hiervoor de juiste methode om een gefundeerde basis te creëren.

POSITIONERINGSOEFENING

Spica, een bedrijf uit Kortrijk ontwikkelt en produceert klantspecifieke elektronica, inductieve componenten, kabelverbindingen, kabelbomen en volledige assemblages voor diverse industriële toepassingsgebieden alsook Power Line Communicatie filters. Naast de vestiging in Kortrijk is er ook een afdeling in Roemenië. Met de groei van Spica groeide de noodzaak om een duidelijkere positionering voor het bedrijf te definiëren maar er was meer nodig. Om iedereen op dezelfde lijn te krijgen was er ook nood aan  een oefening waar het gehele bedrijf bij betrokken was. Proud Mary stond niet alleen in voor de positioneringsoefening met het managementteam. Maar ook voor medewerkersoefening. Aan de hand van de Proud Mary positioneringsoefening werd een herkenbare en unieke positionering vastgelegd. Duideliljke waarden bepaald. Een goeie koers ingezet.

Als tweede stap werd de oefening uitgebreid en dankzij de medewerking en input van alle medewerkers verfijnd en concreter gemaakt. Op deze manier werd de positionering niet een opgelegd verhaal maar een visie dat door iedereen zelf werd intern ingevuld. Elke medewerker kreeg een Spica Succesboekje, waarin zowel de positionering alsook de aparte waarden in staan. Maandelijks krijgt het boekje een aanvulling om de waarden verder toe te lichten en te concretiseren. Er zijn ook extra blanco pagina’s in het succesboekje om de ontvangen complimenten in te schrijven. Blader door de brochure of bekijk ook even onze andere (her)positioneringsoefeningen waaronder SB Concepts, Pasta Ti, Flow, Xavies', ...

DOWNLOAD

Testimonial Patrick Luyssen

"Missie, visie, normen en waarden. We besteden er met zijn allen veel aandacht aan. Maar wat als het niet wordt beleefd door je organisatie? Met Proud Mary hebben we op een unieke manier een positioneringsoefening georganiseerd met onze stuurgroep. Op een interactieve manier, weg van het operationele, werden we heel spontaan doch goed gestuurd om op basis van foto’s en woorden onszelf te identificeren. Deze stap was slechts de voorbereiding om met ondersteuning van Proud Mary, dezelfde uitdaging aan te gaan met het voltallige personeel. Het SPICA succesboekje is het fysieke resultaat van deze ontdekkingsreis. Het wordt intussen gedeeld met al onze relaties en voor ons personeel is het een fundament waarop we nu periodiek ons succes verder zullen bouwen." - CEO, Patrick Luyssen

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten