Menu

The Golden Chocolate

PRINT EN DIGITAL DESIGN

Online aanwezigheid is noodzakelijk voor The Golden Chocolate. Proud Mary ging aan de slag om een heerlijke website te ontwikkelen. 

 

MARKETING ADVIES

The Golden Chocolate is een start-up van 2 jonge, gedreven ondernemers met een passie voor productontwikkeling. Ze ontwikkelden een nieuw procedé om chocolade te personaliseren in reliëf/3D. Ideaal als creatief gadget, als exclusief promotieartikel voor je bedrijf of als aandenken aan een evenement of speciale gebeurtenis… Ongeacht de gekozen vorm of smaak, de gepersonaliseerde chocolade van The Golden Chocolate brengt steevast de boodschap over. De overheerlijke Belgische chocolade laat niemand onberoerd. Je schenkt een beleving die blijft hangen. Het unieke aan dit procedé is de lage opstartkost voor de klant, dit in tegenstelling tot de traditionele manier, waar de moules duur zijn.

Wat konden wij voor hen betekenen? Proud Mary gaf marketing- en communicatie advies aan Stefanie en Wim om de start van hun nieuwe zaak te ondersteunen. Een positioneringsoefening, doelgroepbepaling, een uitgewerkt communicatieplan waren het fundament. Eenmaal dat goed zat, konden we beginnen aan het creatieve luik: een geschikte naam bedenken. We lieten ons inspireren door de wereld van Willy Wonka en kozen voor de naam: The Golden Chocolate. We goten de naam in een aantrekkelijk logo en bijhorende huisstijl. En na het ontwerp en de development van hun website, konden ze aan de slag. Nood aan een smakelijk gepersonaliseerd gadget? Contacteer hen met onze groeten!

WEBSITE

Om hun bedrijf te promoten kon The Golden Chocolate niet zonder een mooie en gebruiksvriendelijke website. Een website die mensen niet alleen goesting laat krijgen maar ook hun volledig assortiment overzichtelijk laat ontdekken. Uiteraard in lijn met hun gloednieuwe logo en huisstijl en met foto’s die Proud Mary voor hen creëerde. Bezoek de gloednieuwe website van The Golden Chocolate en laat je verleiden om deze chocolade met een meerwaarde te schenken aan je relaties en klanten.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten