Menu

Let's talk about

Een event over passie, visie en business. En daarbij horen uiteraard de gepaste sprekers. Ikzelf zal je wat meer vertellen over wat trots met een mens en een ondernemer doet. Samen doorgronden we de kracht van trots, ondersteund door onderzoek en ervaring! Naast mezelf staan nog heel wat andere interessante dames op het programma. Interesse om te horen wat elk van ons te vertellen heeft? Afspraak op 9 december om 19u in de Universiteit van Antwerpen, Prinsstraat 13. Koop alvast je ticket en laat je omringen door ondernemers die hun dromen waarmaken. Tot dan!

Tina's speech: de kracht van trots.

Als 12-jarige presenteerde Tina op Radio 2 “Er komt geluid uit het behang”, om daarna de wereld rond te trekken met Up With People. Ze realiseerde zich al snel dat onze voortdurend veranderende maatschappij nood heeft aan communicatie waarin we uitdrukking geven aan hoe we ons voelen. Uit haar recente onderzoek blijkt echter dat de emotie 'trots' systematisch onderbelicht wordt. In haar talk vertelt ze wat trots doet met een mens en een ondernemer, en doorgrondt ze samen met jou de kracht van trots. Lees hier wat de andere dames zullen brengen.

 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten