Menu

Umbrosa - iets nieuws onder de zon

CAMPAIGN

Umbrosa, staat garant voor betaalbaar comfort, duurzame Belgische kwaliteit en betrouwbare functionaliteit. Ingenieus in elkaar gestoken schaduwcreaties als ultieme finishing touch in jouw tuin of op jouw terras. 

Zowel voor de particuliere markt als voor de projectmarkt durft Umbrosa bestaande producten opnieuw uit te vinden. Hun schaduwcreaties vallen op door hun vorm en hun werking. Ze zijn robuust, makkelijk te openen en te sluiten én ze vergen weinig onderhoud. Hun design is toegankelijk en speels. Altijd met een knipoog die de saaiheid doorbreekt. Ze zijn gewoon anders. Uniek, net als jij. Om deze boodschap bij de juiste doelgroep te krijgen, creëerde Proud Mary advertenties, brochures, prijslijsten en folders voor Umbrosa en verzorgden we de fotografie. De inhouse consultancy met het marketing team maakt dat de strategie perfect omgezet kan worden in creatieve uitwerkingen

Nood aan extern advies maar geen volledig leger van een communicatiebureau van doen? Proud Mary fungeert tevens als extern marketingadviseur. Een frisse kijk op je marketing en communicatie, een creatieve insteek voor jouw acties. Eén keer per maand of wekelijks langskomen… alle formules zijn mogelijk. Ben je een starter en besef je dat goed advies geld uitspaart? Ben je een KMO die een stap hoger wil? Of heb je tijdelijk nood aan versterking of opleiding van jouw marketingteam? Contacteer me om samen de mogelijkheden te bekijken. 

BROCHURE DESIGN

Zowel voor de particuliere markt als voor de projectmarkt durft Umbrosa bestaande producten opnieuw uit te vinden. Een mooi en volledig brochure ontwerp is dan ook van groot belang om dit in te kijker te zetten.

EN TOEN WAS ER LICHT

De Etna is waterdicht gekeurd en biedt een goede lichtsterkte. De kleur kan bovendien aangepast worden in functie van de gewenste sfeer. De Etna sluit perfect aan bij de mobiele tijdsgeest van vandaag en biedt licht daar waar er nodig is. De lamp kan immers bevestigd worden op een doek, een metalen paal, een tafel, een stoel… én kan gebruikt worden als sfeerverlichting in het zwembad. We hadden dan ook een geschikte locatie gezocht om de fotoshoot van de Etna te organiseren. Beelden voor pers, voor op de productfiche, om online promotie mee te voeren én een persartikel om de voordelen van de Etna toe te lichten. Proud Mary keek en zag dat het lichtje brandde!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten