Menu

Van As Accountancy

BRANDING

Reeds jaren een ervaren speler op de markt. Maar door de komst van de volgende generatie was er nood aan het opnieuw bekijken van de waarden en vastleggen van de positionering. Daaruit volgend kwam een nieuw logo en aangepaste huisstijl en website.

Advies in balans, is de perfecte vertaling van wat Van As voor je doet. Maar ze hadden nood aan een logo dat hetzelfde verhaal vertelt. Uit de positioneringsoefening die Proud Mary samen met het gehele kantoor maakte haalden we de inspiratie om het logo te creëren. Het merkbeeld toont niet alleen de diversiteit aan klanten waarvoor ze werken (4 soorten blaadjes, elk in hun eigenheid, kleur) maar ook de stevige basis, het evenwicht, de ruimte om te ontplooien, groeien, bloeien als klant én medewerker van Van As. En dit in een gestileerde “V” of omgedraaid een “A”. Dit alles in het groen, een kleur die staat voor harmonie en rust, stabiliteit en balans.

Exact wat je als klant zoekt bij jouw accountant en belastingconsulent. Het logo is tevens een “open” logo dat staat voor warm onthaal. Als je dus eens wil binnenspringen, ben je er altijd welkom. De volgende stap was dit alles vertalen in een vernieuwde website. Een website die de klant zelf makkelijk kan aanpassen en aanvullen indien gewenst: nieuwsberichten of sollicitaties plaatsen, nieuwe tips aan hun klanten geven... En Van As was niet de enige die bij ons kwam aankloppen voor een logo. Bekijk hier enkele van onze andere logo ontwerpen. 

Van As, Advies in balans

Eerst een stevig fundament leggen dankzij de positioneringsoefening, daarna logo ontwerp en huisstijl, signalisatie en een nieuw webdesign. Op de kennis en expertise van Proud Mary kon Accountancy Van As alvast rekenen.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten