Menu

Een content marketingstrategie maakt dat u een gesprek kan voeren met de doelgroep op een manier die relevant is voor hen. Op een manier die vertrouwen wekt omdat dit op een geloofwaardige manier gebeurt. In uw content strategie bepaalde u namelijk welke info interessant en relevant is voor die doelgroep. Welke waardevolle informatie biedt u hen aan? Door aan hun verwachtingen te voldoen bereikt u het beoogde doel.

HET DOEL DAT U VOOROPSTELT IS VOOR IEDEREEN VERSCHILLEND
Maar ook binnen de organisatie kunnen er diverse doelen zijn. We adviseren om effectief 2 verschillende strategieën op te zetten als u 2 verschillende doelen wilt bereiken. Een organisatiedoel is verschillend aan een merk gerelateerd doel. Uw organisatiedoelen zijn: marktleider worden in Europa. Uw merk gerelateerd doel kan zijn: lancering van een nieuw merk. Twee verschillende doelen die een verschillende strategie vereisen.

Dankzij een content marketingstrategie kunt u resultaat meten en bijsturen. U hebt immers de diverse elementen gedefinieerd in doel, doelgroep, hindernis, persona, kanaal… Door één of meerdere van de elementen bij te sturen, optimaliseert u gefundeerd en gestructureerd uw aanpak. Uw content marketingstrategie is dus uw houvast tijdens het ondernemen en zorgt ervoor dat de onderneming groeit.

CONTENT MARKETING WORKBOOK

Uw content marketingstrategie is dus uw houvast tijdens het ondernemen en zorgt ervoor dat de onderneming groeit. Aan de slag? Proud Mary heeft een eigen workbook ontwikkeld waarbij u aan de hand van de 7 stappen tot een goede content marketingstrategie komt. Met onze kennis en uw invulling komen we tot een goed einde. Veel succes!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten