Menu

Het belang van interne waarden is vooral voelbaar bij een aantal situaties.

  • Een fusie is een samensmelting van 2 bedrijven, elk met hun eigen interne waarden. Wat is de nieuwe overkoepelende identiteit? Waar moet u zich naar voegen? Neem de onzekerheid weg door interne waarden te bepalen die overkoepelend zijn.
  • Kreeg uw bedrijf het voorbije jaar een groeispurt? Dan kan het best gebeuren dat u plots behoefte hebt aan het definiëren van interne waarden. Tijdens de startjaren met beperkt personeel kon u makkelijker je eigen drijfveer duidelijk maken aan het (beperkt) aantal personeelsleden. Na een groeispurt kan dit plots lastig zijn. U kent niet meer alle personeelsleden persoonlijk, u besteedt minder tijd samen met hen. En dan merkt u plots dat zij uw drijfveren niet kennen. Tijd om dat wat in uw hoofd zit te officialiseren en neer te schrijven. Zodat ook de nieuwe en toekomstige medewerkers weten waarom u destijds begonnen bent en welke waarden u drijven. De waarden zullen hen de weg wijzen, en duwen uw onderneming de kant op die u echt uit wil.
  • Bent u met uw onderneming op zoek naar nieuwe medewerkers, maar zijn ze moeilijk te pakken te krijgen? Denk na waarom ze niet bij u aankloppen. Weten potentiële medewerkers waarvoor u staat? Vereenzelvigen ze zich met de interne waarden of zijn die er gewoonweg niet? Of vind u het moeilijk een vacature uit te schrijven waarin u kernachtig meegeeft wat u en uw onderneming drijft? Tijd voor het vastleggen van interne waarden.
  • Als uw medewerkers niet bepaald ambassadeurs zijn van uw bedrijf. Soms kan – door tal van redenen – de sfeer zo verziekt zijn dat uw eigen medewerkers zich niet willen identificeren met hun werkgever, met uw bedrijf dus. Die interne strubbelingen hebben absoluut een impact op hoe buitenstaanders uw bedrijf percipiëren. Want als de eigen medewerkers hun bedrijf niet door dik en dun verdedigen, hoe zouden potentiële klanten of nieuwe medewerkers het dan voor uw merk opnemen? Betrek uw medewerkers bij een interne-waarden-oefening en zet de neuzen weer in dezelfde richting.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten