Menu

Positioneren is het kiezen van een onderscheidende, relevante en geloofwaardige positie op de markt. Het doel is een voorkeurspositie bij uw doelgroep te bemachtigen. In hoofd en hart. Het gaat hierbij uiteraard om een perceptie ten opzichte van uw concurrenten. De positionering is dikwijls gebaseerd op een concurrentievoordeel waardoor uw potentiële klant voor uw merk(en), product(en) of dienst(en) kiest. 

Het komt erop neer dat u een verhaal creëert dat typisch is voor uw bedrijf of product (en niet gelinkt kan worden aan de concurrent). Een verhaal dat herkenbaar is en makkelijk te onthouden. Zoals het verhaal van Roodkapje. In 4 woorden weet iedereen dat het om Roodkapje gaat, ook al bestaan er heel veel sprookjes. Maar als u de woorden: wolf , grootmoeder, meisje en rood jasje hoort, dan weet u meteen over welk sprookje het gaat. Als ik een identiek verhaal vertel, maar enkel die 4 woorden vervangen door bv. pelikaan, nonkel, jongen en groene broek, dan hebt u door dat dit een ander verhaal is. Wat zijn uw 4 unieke onderscheidende woorden? PS: kwaliteit, prijs en service zullen het niet halen als unieke boodschap. 

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten