Menu

Weinig is zo fijn als een machine die gesmeerd loopt. Een professionele carrière waarbinnen je jouw routine door de jaren hebt vormgegeven tot een werkwijze waarbinnen je perfect kan functioneren. 

Niets is zo fijn om dat vervolgens weer in vraag te stellen en een sprong te doen in een richting die je zelf niet hebt zien aankomen. Toen Tina mij enkele maanden geleden polste om het Proud Mary team te vervoegen, was mijn eerste reflex behoorlijk behoudsgezind. Waarom zou ik de zekerheid van een bevredigende job als teamleader in een gerespecteerd reclamebureau achter me laten? 

Wel: net omdat ik ervan overtuigd ben dat je niet al te hard moet vasthouden aan zekerheden. En omdat ik geweldig gecharmeerd werd door de hands-on attitude en de wenbaarheid van het team. Door de kleinere schaal van aanpak, de korte doorloopketen. Weer van alle aspecten van een klant of een job op de hoogte te kunnen zijn en daardoor degelijker werk te kunnen afleveren.

Er zit een pak ervaring in mijn rugzak. Ik zette mijn eerste stappen in de offline wereld; websites waren toen niet meer dan digitale brochures en er was nog helemaal geen sprake van sociale media. De laatste jaren werkte ik enkel nog binnen de digitale marketing. Ik zette campagnes op in Facebook, LinkedIn, Google en Snapchat. Hielp mee om websites te bedenken die geoptimaliseerd waren om samen te werken met e-mailcampagnes. Ik mocht strategieën uitwerken die niet alleen mijn klanten hielpen groeien, maar die ook met prijzen werden gehonoreerd.  

Ik kijk er dan ook geweldig naar uit om die ervaring hier een nieuwe invulling te geven binnen de specifieke aanpak van Proud Mary. Die vertrekt veelal vanuit het fundament: positioneringsoefeningen en persona’s. Zo blijf ik zelf ook groeien in mijn job. Het worden boeiende tijden en ik ben dan ook trots dat ik bij dit team mag horen.

Hoog tijd om weer nieuwe zekerheden op te bouwen!

Wil je te weten komen hoe een goede digitale marketingstrategie ook jouw bedrijf doet groeien?

Bel ons vandaag nog op 051 80 77 90 en leg je afspraak vast.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten