Menu

Westreex Pick & Deliver service

BRANDING

De POM klopte aan bij Proud Mary om een naam te bedenken voor hun nieuwe Pick & Deliver service. De naam moest gemakkelijk gelinkt worden aan hun activiteit én aan West-Vlaanderen. Wij kwamen op de proppen met Westreex. 

Naam, logo, huisstijl, fotografie en folders

De naam geeft weer dat het een collectief van verschillende West-Vlaamse streek- en hoeveproducenten is die samen hun producten rechtstreeks aan de man brengen. Voor de professionele klanten (detailhandel of horeca) is dit een makkelijke, snelle en economisch rendabele manier om verse streek- en hoeveproducten te kunnen bestellen in slechts 1 klik, rechtstreeks van de producent. Het assortiment  is veelzijdig en bevat zowel groentenfruitproducten, zuivel en vleeswaren. Naast de naam stonden we ook in voor het design van het logo en de bijhorende huisstijl. Een folder kan potentiële klanten wat meer uitleg geven en ook het design van de productbrochure namen we op ons. Als je dus een mooi beletterde camionette van Westreex ziet langsrijden, zwaai dan gerust eens naar Cindy.

Een naam bedenken: werk voor specialisten!

Ook op zoek naar een catchy naam die past bij het DNA en de waarden van jouw bedrijf? Contacteer ons!

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten