Menu

Zie jij meer in zeezout?

CAMPAIGN

Zoutman, de specialist in productie en verwerking van zeezout, beleeft een sterke internationale groei en dat kan al wel eens voor lichte stress zorgen, en dan vooral voor de HR-afdeling.

Een sterke internationale groei kan al wel eens voor lichte stress zorgen, en dan vooral voor de HR-afdeling. Met een vernieuwde vestiging op komst, kon men wel wat noeste versterking gebruiken. Vooraleer een externe HR-campagne op te stellen was het van belang om de interne waarden te bepalen en deze te communiceren aan de werknemers. Eerst werd een content marketing traject opgestart waar we niet alleen de persona definieerden, maar tevens de content per persona bepaalden. Eenmaal de strategie bepaald was, konden we een employer branding campagne creëren. De basis hiervoor? Het Zoutman DNA. Want Zoutmannen zijn NOEST. Noest staat voor No Nonsense. Open Minded. Geëngageerd. Respectvol en Teamplayers. Eenmaal de employer branding campagne intern gevoerd werd konden we verder werken aan een externe HR-campagne.

Onder hetzelfde creatieve concept creëerden we een Noeste Zoutman die meer ziet in ZOUT. Want Zoutman is vooral op zoek naar technische profielen. De "Zie jij meer in zeezout?"-campagne kreeg naast billboards, affiches, leaflets ook een leuke campagnevideo, gecreëerd door Clementine. Een mooi voorbeeld van hoe een overkoepelend doordacht idee vele toepassingen krijgt en zo elkaar versterkt. En mét succes. Deze "Zie je meer in zeezout?"-campagne bouwt verder op de campagne van een paar jaar terug waar we uitpakten met de slogan: Zoutmannen gezocht. Beide campagnes zijn duidelijk familie van elkaar en helpen zo verderbouwen aan het imago van Zoutman.

Wil je ook je interne waarden scherp zetten? Of een employer branding campagne creëren?

 Neem gerust contact met ons op voor een eerste verkennende babbel op tina@proudmary.be of 051 80 77 90.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten