Menu

VASTGESTELD EN GOEDGEKEURD
Een goedgekeurde positionering geeft richting aan het team. Iedereen beslist tijdens de Proud Mary positioneringsworkshop samen welke waarden belangrijk zijn aan de hand van beelden -en woordenkeuze. Het zorgt er dan ook voor dat iedereen in dezelfde richting kijkt en dat iedereen elkaar begrijpt in de keuzes en bijpassende uitleg.

TIJDBESPARING
Investeren in een positionering is tijd besparen in de toekomst. Bijvoorbeeld. U ervaart plots een groeispurt. Uw diensten/producten groeien snel, er komt meer en meer. Dan gaat u vaak héél snel de mist in wat positionering betreft. Zo krijgen we ook vaak de vraag om een merkenarchitectuur te verduidelijken aan de hand van een positioneringsoefening. Doe uzelf een plezier, kies vanaf het begin om uw positionering klaar en duidelijk vast te leggen. Het zal de toekomstige weg van uw onderneming alleen maar vergemakkelijken.

INHOUDELIJK KADER
U legt een inhoudelijk kader vast voor alle toekomstige communicatie. Het is uw houvast in moeilijke tijden, uw leidraad doorheen alle communicatie.

CONSISTENTE COMMUNICATIE
Iedereen vertelt hetzelfde verhaal, wat uw identiteit alleen maar ten goede komt. Zoals eerder aangegeven, zorgt een positioneringsoefening er dan ook voor dat iedereen dezelfde taal spreekt én begrijpt.

INHOUDELIJK ONDERSCHEIDEND
U vertelt voortaan een verhaal dat uniek en onderscheidend is en bijgevolg langer bijblijft bij de consument. Fundamenteel voor brand awareness!

Bekijk hieronder enkele uitgewerkte cases die van start gingen met een positioneringsoefening.

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten