Menu

OVER ONS

Proud Mary is jouw trots in de branding. Jouw houvast in woelige marketingwateren. Wij zetten alle zeilen bij om de merkwaarden van jouw bedrijf of product met trots uit te dragen. Want trots doet groeien.

GOESTING EN GEDREVENHEID

Na meer dan twintig jaar verschillende reclamewatertjes doorzwommen te hebben, is het klappen van de communicatie- en marketingzweep ondertussen niet onbekend. De goesting en gedrevenheid om voor elke klant en elk merk de volle 100% te geven, is er nu zelfs meer dan ooit tevoren. Want met Proud Mary ben ik je op een nieuwe hedendaagse manier van dienst. Niet vanuit een ivoren toren, maar van dichtbij. Naast en met jou, de klant. 

WHAT'S IN A NAME ?
Waarom Proud Mary? Daar is wel degelijk goed over nagedacht. Niet minder dan 6 redenen hebben de keuze bepaald.

1

Als muziekliefhebber is een muzieklink wel leuk.

2

Proud Mary is de titel van een lied gezongen door een Tina. Dat had je al door.

3

Geschreven door CCR, Tom Fogerty = TF = Tina Fabry. Een gelukkig toeval.

4

Werd geschreven in 1969. Mijn geboortejaar. Zo weet je meteen hoe jong ik ben.

5

"Left a good job in a city" is de eerste zin van het lied, en klopt.

6

Proud Mary = naam van een boot. Ja, ik ben graag kapitein van een schip.

Goesting en gedrevenheid om voor jou als klant de volle 100% te geven.

Trots doet groeien

Naast de 6 fijne redenen speelt ook "trots" een grote rol. Ik ben ervan overtuigd dat wij Vlamingen hele goede kwalitatieve bedrijven en producten hebben, maar dat we niet altijd weten hoe dit gepast te communiceren. Samen met je zoeken we de juiste toon om dit te doen zodat het product of de dienst, het bedrijf of de mensen optimaal groeien. Want trots doet groeien.

Maak jouw afspraak om te groeien

Wie is Proud Mary?

Tina Fabry, aangenaam. Naast communicatiespecialiste en werkbeest, wereldreiziger én muziekliefhebber, sta ik ook aan het roer van een bruisend gezin. En sinds 2012 ook… de trotse stichter van Proud Mary. Na meer dan twintig jaar verschillende reclamewatertjes doorzwommen te hebben, ken ik ondertussen het klappen van de communicatie- en marketingzweep. De goesting en gedrevenheid om voor elke klant en elk merk de volle 100% te geven is er nu zelfs meer dan ooit tevoren. Want met Proud Mary ben ik je op een nieuwe hedendaagse manier van dienst. Niet vanuit een ivoren toren, maar van dichtbij. Naast en met jou, de klant. Verwacht dus geen droge, ingewikkelde theorieën, maar hands-on advies en uitvoerbare plannen die rekening houden met jouw situatie, jouw bedrijf of merk en jouw budgettaire mogelijkheden.

Proud Mary is een hedendaagse oplossing voor snel veranderende tijden. Geen logge tanker, maar een flexibel en snel wendbaar bureau dat inspeelt op jouw specifieke behoeftes. Niet gebonden aan vaste, en misschien zelfs vastgeroeste werknemers, maar een team van gedreven creatief vernuft, samengesteld in functie van hun talent en specialiteit. Inzetbaar naargelang de noden komen zij altijd tot het gewenste creatieve resultaat. Te midden van dit alles ben ik het boegbeeld van onze creatieve vloot én jouw aanspreekpunt. Adviseren, consulteren, organiseren en coördineren. En dat op een persoonlijke, betrokken manier. Bekijk enkele creaties en de mogelijke marketingdiensten.

Maak jouw afspraak om te groeien

CONTACT

bel ons 0497 55 15 09 of 051 80 77 90

mail ons tina@proudmary.be

Of kom langs

Je kan Proud Mary vinden in de Sint Petrus en Paulusstraat 61. Sla je afrit 7 Haven af, dan neem je de Mandellaan, rij je de spoorweg over richting Rumbeke en kom je erop uit. Heb je afrit 6 genomen, Roeselare-Rumbeke dan rij je via de N36, de Oekensestraat in, langs de markt van Rumbeke de Sint Petrus en Paulusstraat in. Wij zitten op de hoek.

Sint Petrus en Paulusstraat 61
8800 Roeselare

Facturatiegegevens

bvba Admiraal - Proud Mary - Sint Petrus en Paulusstraat 61 - 8800 Roeselare
BE 0838.936.766 - IBAN BE 89 00 16 5020 1685 - BIC GEBA BE BB

Sluiten